Boliger for folk flest

Elverhøy Park
Grønt idyll nær Porsgrunn sentrum

22 leiligheter i nærheten til Jernbanestasjonen!

Elverhøy Park består av tre bygg og 22 leiligheter på en grønn og vestvendt tomt. Planen er å lansere prosjektet i mai! Byggetomta ligger bare et steinkast fra jernbanestasjonen i Porsgrunn. Tidligere lå studenthuset Elverhøy her. Dette blir et spennende alternativ til de andre nye boligprosjektene i sentrum. Her har du havnet i et villastrøk omgitt av fine grøntområder og elva Leirkup. Arkitektkontoret Børve Borchsenius har tegnet tre innbydende bygg med store vindusflater og romslige uteplasser, som kommer til å gli godt inn i den eksisterende bebyggelsen. Det fleste av leilighetene blir liggende vestvendte, noe som sikrer gode solforhold!

Elverhøy Park 3
Elverhøy Park 3

GODE VALGMULIGHETER

Det blir et bredt utvalg av leilighetstyper. De tre byggene er forskjellige. Det minste har to etasjer og rommer fire leiligheter fra 59,0 til 76,9 kvadratmeter BRA. Bygg nummer har også to etasjer, men inneholder åtte boliger fra 65,3 til 74,5 kvadratmeter BRA. Det siste bygget har tre etasjer og heis. Her varierer boligene i størrelse fra 55,3 til 91,4 kvadratmeter BRA.            

LANSERING

PBBL sine medlemmer vil ha forkjøpsrett til boligene i prosjektet ved lansering. Elverhøy Park fikk nylig rammesøknaden godkjent av Porsgrunn kommune, så nå ligger alt til rette for lansering. Det er fortsatt en del detaljer som gjenstår, men vi satser på å lansere prosjektet i løpet av mai! Prosjektmeglere er Ingrid Reisjø og Thomas André Hansen ved Privatmegleren.

Siste fra aktuelt