Boliger for folk flest

Heistad Botaniske er nå lansert

15 moderne leiligheter i grønne omgivelser!.

Gjør deg klar for en helt ny hverdag i Heistad Botaniske! Nå er tiden inne til å introdusere et nytt boligprosjekt på den gamle skoletomta på Heistad i regi av Heimgard Bolig, PBBL og Porsgrunn Utvikling! Heistad Botaniske byr på 15 moderne boliger i ett leilighetsbygg, hvor det også er fokus på å skape frodige, grønne fellesarealer kombinert med et eget drivhus.

NYE HEISTAD SENTRUM

Arbeidet med å forvandle skoletomta til det nye Heistad sentrum er i gang. Det neste skrittet blir i form av et nytt bygg i åsen bak Porsgrunn Utviklings ferdigstilte Skolebakken-prosjekt. Det nye bygget blir knyttet opp mot et nytt parkområde som skal etableres. Bygget får en underetasje med parkeringskjeller og heis opp til fem etasjer med leiligheter. Mange av boligene blir gjennomgående, og alle får en eller to private balkonger.

BOLIGENE I HEISTAD BOTANISKE

Det planlegges tre boligtyper i hver etasje og totalt 15 leiligheter. I den første boligetasjen er disse boligene på 62,5 – 89,5 og 105,8 kvadratmeter BRA. Du finner alt fra en effektiv toroms med smarte planløsninger til en flott fireroms med mange kvaliteter. I de neste fire etasjene er leilighetene på 61,2 – 89,5 og 105,8 kvadratmeter BRA.

GRØNN OASE
Arkitekten har vært opptatt av at alle boligene skal få romslige uteplasser og balkonger. De største leilighetene får faktisk to balkonger, noe som sikrer både morgensol og kveldssol. Et annet satsingsområde har vært fellesarealene. Her ønsker man å skape en liten grønn oase for beboerne. Mot parken blir det bygd en uteplass med pergola, hvor man nyte ettermiddagssolen. Ved siden av denne blir det ett drivhus med plass til både kreative innspill fra dem med grønne fingre og en egen sittegruppe.

HB 21
HB 2

GRØNNE FINGRE

Mange flytter fra en enebolig eller rekkehus til et leilighetsbygg. Her får de en enklere hverdag, men en del savner nok hagen og de grønne gledene den gir. I Heistad Botaniske kan de med grønne fingre fortsatt dyrke sin hobby. I prosjektets drivhus kan du nemlig pusle med blomster, grønnsaker eller andre vekster til glede for deg selv og andre. Kanskje borettslaget til og med kan få en egen gruppe som kan utnytte drivhuset og mulighetene der sammen?
DET FØRSTE SKRITTET

Samtidig som vi lanserer av det nye bygget, arbeides det videre med planene for de neste byggene på skoletomta. Heistad Botaniske blir et stort prosjekt som kommer til å romme både boliger og næringslokaler. Totalt ser utbygger for seg fire bygg med innbydende fellesarealer, parkområder og attraktive tilbud til innbyggerne på Heistad.

Siste fra aktuelt